rss

Audi va ataca Range Rover cu viitorul Q8

  1. 23/11/2012
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Q7, q8, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Audi intentioneaza sa isi completeze gama de SUV-uri cu un model nou. Acesta va fi mai mare decat actualul Q7, va utiliza platforma din aluminiu a viitoarelor generatii Touareg si Porsche Cayenne si va ataca modelul Range Rover.

    Casa auto din Ingolstadt planuieste sa fure clientela SUV-ului britanic Range Rover cu un model nou care va completa oferta de crossovere Audi. Modelul se va numi Q8, va fi mai mare de Q7 si va avea aspect de coupe.

    Desi au refuzat de ofere informatii, se pare ca viitorul SUV va fi construit pe viitoarea platforma a grupului Volkswagen pentru urmatoarele generatii VW Touareg,Porsche Cayenne si Audi Q7. Aceasta va fi adaptata noilor dimensiuni, constructorul auto urmand a apela la aluminiu pentru a reduce masa totala cu pana la 300 de kilograme.

    Gama de propulsoare va contine unitati diesel pe benzina cu sase si opt cilindri, precum si un sistem hibrid, dat fiind faptul ca aceasta tehnologie se regaseste deja in oferta constructorului auto. Nici o versiune RS cu 550 Cai Putere nu este exclusa.

    Potrivit presei de specialitate, proiectul se afla intr-un stadiu avansat de dezvoltare, debutul pe piata urmand a avea loc in anul 2017. Audi planuieste sa livreze aproximativ 25.000 de exemplare anual.

    Vizualizari: 3192
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »