rss

Audi Urban Concept si Urban Concept Spyder, primele imagini oficiale

  1. 29/08/2011
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Spyder, urban concept
    Vezi toate fotografiile (22)

    Dupa ce a publicat primele schite, Audi revine cu o serie de imagini oficiale cu Urban Concept si Urban Concept Spyder, doua prototipuri inedite gandite pentru marile aglomerari urbane.

    Dupa cum afirma casa auto din Ingolstadt, cele doua concepte imbina elemente specifice automobilelor de curse cu detalii regasite pe masinile utilitare. In plus, versiunea Spyder beneficiaza de un plafon retractabil, ceea ce inseamna o bila alba in plus la capitolul emotie.

    Cele doua prototipuri sunt construite pe o platforma complet noua, dezvoltata pentru a asigura o greutate extrem de redusa. La exterior se remarca rotile independente de 21 de inch.

    Interiorul, un cockpit realizat din celebrul CFRP, poate gazdui doua persoane (soferul si un pasager), locurile fiind pozitionate unul in spatele celuilalt. Stilul habitaclului este unul minimalist, care transmite ideea unei propulsii cu zero emisii.

    Noile Audi Urban Concept si Urban Concept Spyder sunt puse in miscare de doua unitati electrice “e-tron”, alimentate de baterii litiu-ion. Informatiile despre performantele mecanice si autonomie nu au fost inca dezvaluite.

    Mai multe detalii vor fi publicate la Salonul Auto de la Frankfurt, unde va avea loc debutul oficial.

    Vizualizari: 1780