rss

Audi lucreaza la o noua sportiva in cinci usi. IMAGINILE care confirma proiectul nemtilor

  1. 02/08/2017
  2. Tags: Audi RS5, audi rs5 coupe, audi rs5 sportback
    Vezi toate fotografiile (7)

    Nemtii de la Audi au fost surprinsi testand o noua sportiva in cinci usi. Aceasta ar putea ajunge pe strazi inainte de sfarsitul lui 2018, potrivit ultimelor informatii.

    Lansat pe piata acum mai bine de sapte ani, ca o alternativa la modelele BMW M3 si Mercedes C63 AMG Coupe, primul RS5 din istoria companiei Audi a fost disponibil la vanzare exclusiv intr-o versiune cu doua portiere.

    Situatia s-ar putea schimba insa in cazul ultimei generatii, mai multe fotografii ale unui prototip misterios plantand pe internet ideea ca nemtii lucreaza la o varianta in cinci usi, comercializata sub indicativul Sportback.

    In cazul in care va deveni realitate, respectivul model va ascunde sub capota un motor V6 bi-turbo de 450 de cai putere si va concura inclusiv impotriva bijuteriei coroanei Alfa Romeo, in speta Giulia Quadrifoglio.

    Asemeni versiunii in doua portiere, noul Audi RS5 Sportback va oferi in standard o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora va dura doar patru secunde.

    Pe plan estetic, respectivul model ar putea opta pentru spoilere fata / spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente si jante din aliaj de dimensiuni generoase pentru a se diferenta de varianta standard.

    Daca zvonurile se adeveresc, noul Audi RS5 Sportback va debuta in premiera mondiala la inceputul anului viitor, cu ocazia Salonului Auto International programat sa se desfasoara la Geneva in perioada 8 - 18 martie.

    Sursa Foto: Autocar

    Vizualizari: 2054