rss

Audi dezvaluie noul Q3 Vail Concept

  1. 10/01/2012
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Concept, Q3
    Vezi toate fotografiile (16)

    In speranta ca va ajunge din urma rivalii de la BMW si Mercedes, ocupantii primelor locuri in topul vanzarilor din SUA, Audi a prezentat la Detroit un nou concept. Q3 Vail anunta o versiune de inalta performanta a modelului Q3.

    Pentru a convinge publicul american casa auto din Ingolstadt a ales numele unei statiuni de schi din Statele Unite pentru a-si denumi prototipul. Masina previzualizeaza aspectul unei viitoare propuneri sportive, care va imbogati gama Q3.

    Versiunea ar putea fi recunoscuta dupa initialele S sau RS. Noul Audi Q3 Vail Concept este pus in miscare de acelasi propulsor in cinci cilindri, care echipeaza RS3 Sportback si TT-RS. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii cu dublu-ambreiaj S Tronic cu sapte trepte. Tractiunea este integrala.

    Motorul TFSI de 2,5 litri este oferit in versiunea de 318 Cai Putere si 400 Nm, cifre ce asigura un sprint de la o la 100 km/h in 5,5 secunde si o viteza de top de 262 km/h.

    Caroseria este vopsita intr-o nuanta speciala Energy Red cu efect perlat, masina fiind echipata cu jante din aliaj enorme de 20 inch. Noul Audi Q3 Vail Concept beneficiaza de trapa si un interior rasfatat cu tapiterie din piele Nappa.

    Vizualizari: 1656