rss

Zece SUV-uri Audi Q5, rechemate in service in Romania

  1. 21/08/2012
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Q5
    Vezi toate fotografiile (3)

    Audi demareaza o actiune de rechemare in service care vizeaza zece unitati Q5 comercializate in Romania. Unitatile afectate de recall sunt cele echipate cu plafon de sticla, care s-ar putea sparge din senin, anunta 0-100.hotnews.ro

    Audi recheama in service zece SUV-uri Q5 vandute pe piata din Romania, care dispun de plafon de sticla, existand riscul ca acoperisul sa se sparga din senin, la temperaturi mai mici de .20 grade Celsius.

    “In cazul anumitor autovehicule Audi Q5, cu sistem de trape multiple, dintr-un anumit interval de fabricatie, trapa din sticla poate avea tensiuni interne ridicate (…). La temperaturi ambientale de sub -20 grade Celsius se poate ajunge la spargerea subita a trapei din sticla. De regula, acest fapt se intampla la autovehicule aflate in stationare. In cazul spargerii, sticla de siguranta, dintr-o foaie, se sparge in fragmente mici din sticla”, anunta Audi.

    Dat fiind riscul ca fragmentele de sticla sa cada in habitclu, acestea reprezinta un pericol pentru pasagerii din masina. Cum se intampla in astfel de situatii, costurile necesare reparatiei sunt suportate de producator.

    Pe piata din Romania au mai demarat actiuni de rechemare in service in 2012 constructori auto precum Toyota, Fiat, Dacia, Mitsubishi, Honda, Nissan, Porsche, Renault, Chevrolet si Seat.

    Vizualizari: 2334
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »