rss

Video: Audi prezinta RS Q3 Concept

  1. 27/04/2012
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Concept, Q3, RS
    Vezi toate fotografiile (8)

    Audi a publicat un video cu prototipul RS Q3, care are rolul de a anticipa o viitoare versiune sportiva de 360 CP a SUV-ului. Conceptul a debutat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Beijing.

    Noul Audi RS Q3 este echipat cu propulsorul 2.5 TFSI, cu cinci cilindri, in ultima si cea mai puternica varianta, de 360 Cai Putere.

    Unitatea este oferita in compania unei transmisii automate DSG cu sapte rapoarte, SUV-ul beneficiind de tractiune integrala quattro. Astfel configurat, Audi RS Q3 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde si atinge o viteza maxima de 265 km/h.

    Pe langa caracteristicile mecanice, SUV-ul impresioneaza printr-un kit exterior ce ii confera un aspect agresiv. Se remarca jantele din aliaj de 20 inch, grila fata supradimensionata, de culoare neagra, cu efect tridimensional si blocurile optice cu LED-uri, ale caror interioare au fost realizate din fibra de carbon.

    Fibra de carbon a fost utilizata si pentru spoilerul fata si oglinzile retrovizoare. Special pentru aceasta versiune, Audi a creat o nuanta speciala de albastru, denumita Ordos Blue. Habitaclul beneficiaza de elemente din fibra de carbon, piele Nappa si Alcantara si un plafon panoramic din sticla.

    Vizualizari: 1772