rss

Noul Audi A3, primele imagini

  1. 23/02/2012
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A3, Audi
    Vezi toate fotografiile (11)

    La numai doua saptamani pana la deschiderea Salonului Auto de la Geneva, Audi publica primele imagini cu noul A3. Modelul foloseste noul platforma modulara MQB.

    Versiunea in trei usi a noului Audi A3 ni se dezvaluie in primul set de fotografii, tradand astfel elementele de design ce se vor regasi pe intreaga gama (sportback, berlina in trei volume si cabriolet).

    Modelul este construit pe arhitectura mecanica MQB, cunoscuta pentru flexibilitatea sa. Celebra platforma va fi utilizata si in cazul celei de-a saptea generatii Volkswagen Golf, care va fi disponibila cu aceleasi motorizari.

    Citeste si Gama Audi A5, imbogatita cu doua motoare economice

    Estetic vorbind, nu se deosebeste foarte mult de actuala generatie, grila si aspectul frontal amintindu-ne de Audi A1 si A6. La nivelul posteriorului se remarca blocurile optice similare cu cele regasite pe A6.

    Principalele modificari au avut loc la interior, unde a fost creionat un design mult mai simplu si mai rational. Toate comenzile de la bord pot fi actionate prin intermediul noii generatii a sistemului MMI. Gama de motorizari va fi formata din unitati 1.4 TFSI echipate cu tehnologia "Cylinder on Demand", 1.6 TDI, dar si din unitati cu o cilindree mai mare.

    La Salonul Auto de la Geneva Audi va mai prezenta si noile RS4 Avant, A6 Allroad si TT RS Plus.

    Vizualizari: 2280
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »