rss

Aston Martin si Maybach ar putea deveni parteneri

  1. 14/06/2011
  2. Tags: Aston Martin, Maybach
    Vezi toate fotografiile (1)

    Aston Martin si Maybach se afla in prezent in discutii pentru dezvoltarea unui concept pentru Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie. Acest pas ar putea semnala un nou parteneriat intre cele doua case auto de lux.

    Referitor la viitorul prototip dezvoltat impreuna nu se cunosc prea multe detalii, cu exceptia faptului ca va fi un sedan ultraluxos al carui interior va fi realizat manual.

    Mai mult decat atat, se pare ca parteneriatul intre cele doua branduri nu se va opri aici, Maybach aflandu-se in prezent intr-un real moment de cumpana.

    Intr-un interviu acordat recent, seful Daimler a declarat ca soarta diviziei exclusiviste va fi decisa pana la sfarsitul lunii iunie cand ar putea reduce la tacere marca Maybach. Acest termen limita este cu atat mai stringent cu cat in prezent se lucreaza la succesorii modelelor 57 si 62.

    Totodata, proprietarul producatorului auto de lux ia in calcul incheierea unei intelegeri cu un partener cu traditie in realizarea de modele de lux precum Aston Martin.

    In cazul in care acordul va fi semnat, Maybach va beneficia de cunostintele Aston Martin in materie de design interior, in special in ceea ce priveste melange-ul intre materialele hi-tech (cum ar fi fibra de carbon) si pielea. In schimb, Aston Martin va avea acces la tehnologiile si inovatiile dezvoltate de Mercedes.

    Din 1.500 de unitati estimate initial, Maybach a produs 157 masini anul trecut in urma unei cereri foarte slabe. Constructorul auto concureaza pe piata cu nume precum Rolls-Royce si Bentley.

    Vizualizari: 1752
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »