rss

Aston Martin nu a renuntat la ideea unui SUV

 1. 18/07/2012
 2. Categoria: Aston Martin
 3. Tags: Aston Martin, Lagonda, SUV
  Vezi toate fotografiile (1)

  Aston Martin continua sa lucreze la dezvoltarea unui model SUV anuntat de conceptul Lagonda, al carui aspect a fost destul de controversat la momentul lansarii. Din aceasta motiv, englezii vor propune un design diferit.

  Aston Martin nu a renuntat la ideea lansarii unui SUV, produsul final fiind in continuare in lucru. Desi prototipul lansat in urma cu doi ani nu a avut succesul scontat, modele Bentley EXP 9F si Lamborghini Urus i-au determinat pe englezi sa revina la planurile initiale, incurajati de intorsatura pe care a luat-o nisa SUV-urilor exclusiviste.

  Viitorul Langonda va beneficia de platforma mecanica a lui Mercedes-Benz G-Klasse in urma unui partenerati semnat cu producatorul auto german. Informatii oficiale privind gama de motorizari nu exista, insa este de asteptat sa se faca apel la o unitate V12 de 6.0 litri, dar si la propulsoare mai putin gurmande. Nici o eventuala versiune hibrida sau electrica nu este exclusa.

  Ideea unui SUV Aston Martin are drept punct de plecare pietele emergente cu o infrastructura indoielnica, aici neputand fiind conduse modelele din gama actuala. Astfel, din dorinta de a cuceri si statele aflate in plina dezvoltare precum Rusia si China, casa auto a venit cu ideea unui SUV.

  Iar pretul va fi unul pe masura. Potrivit CEO-ului Ulrich Bez, modelul va fi oferit la un tarif cuprins intre 150.000 si 350.000 de euro.

  Vizualizari: 1509
  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 5.500 detalii »

  BMW 318

  BMW 318

  Pret: 14.875 EUR, An: 2017, Kilometri: 208.000 detalii »

  Toate anunturile »