rss

Aston Martin Cygnet inregistreaza vanzari slabe

  1. 22/09/2011
  2. Categoria: Aston Martin
  3. Tags: Aston Martin, Cygnet, Iq, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Citadina de lux Aston Martin Cygnet nu se bucura de succesul scontat, insusi Ulrich Bez, CEO-ul companiei, recunoascand ca "cifra de vanzari nu este asa cum s-a asteptat."

    Principala cauza a acestui esec este, dupa parerea lui Bez, stocul limitat al modelului. "Cygnet este tipul de masina pe care clientul o vrea imediat, pentru care nu este dispus sa astepte timpul necesar fabricatiei".

    Pe langa stocurile insuficiente, o a doua problema este lipsa unei campanii de marketing, masina neavand suficienta vizibilitate. Pentru a remedia lucrurile, in curand va fi deschis un nou dealer la Londra, dedicat autovehiculului Aston Martin Cygnet, un derivat de lux al city car-ului Toyota IQ.

    Referitor la criticile primite odata cu lansarea noului model, potrivit carora Aston Martin ar fi renuntat la valorile care l-au consacrat (sportivitate si exclusivitate), Bez a ramas ferm pe pozitii: " Nu inteleg aceste remarci. Cygnet este o masina de lux, ideala pentru oras. De ce o persoana ar cumpara un Vantage pentru zonele urbane, cand ar putea avea un Cygnet?".

    La un pret de estimativ de 35.500 de euro, constructorul auto ofera un Toyota IQ recarosat, cu elemente sofisticate si finisaje premium. In planurile de dezvoltare apare si o versiune electrica, ce ar putea ajunge pe piata in anul 2013.

    Pana atunci insa, o companie mai agresiva de marketing si cresterea capacitatii de productie nu ar strica.









    Vizualizari: 2015
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »