rss

Boicotul benzinariilor continua

  1. 14/01/2011
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: carburanti, Omv petrom, scumpiri
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce oamenii de rand si taximetristi au luat atitudine, a sosit  vremea ca transportatorii sa planuiasca boicotarea benzinariilor OMV Petrom, timp de 2-3 luni, in semn de protest fata de majorarile de pret repetate. In acest sens, Federatia Operatorilor de Transport Rutier (FORT) a trimis deja o adresa catre toti membrii ei.

    „Am trimis adrese catre toti transportatorii care fac parte din asociatia noastra si le-am cerut sa analizeze posibilitatea de a sista alimentarea cu carburanti de la benzinariile din grupul OMV Petrom pentru 2-3 luni. Vrem sa facem acest lucru impreuna cu cetatenii pentru ca firmele petroliere sa inteleaga ca nu pot merge la nesfarsit cu scumpirile astea”, a spus, pentru money.ro, presedintele FORT, Augustin Hagiu.

    Membrii patronatului vor demara aceasta actiune si ca semn de solidaritate cu protestul cetatenilor asteptat pentru 17,18 si 19 ianuarie. In aceste zile, mii de romani si-au propus sa nu alimenteze deloc masinile. Protestul a fost initiat si promovat pe forumuri, pe retele de socializare, pe email si pe messenger.

    Soferii si proprietarii de masini acuza neconcordanta dintre cresterea preturilor la combustibili si salariile foarte mici ale romanilor, care nicidecum nu se maresc, ba dimpotriva.

    Totodata, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania gaseste vinovat Guvernul pentru pretul ridicat al carburantilor si solicita stoparea cresterii pretului la motorina, asigurarea functionarii libere a pietei carburantilor si returnarea accizei aferente transporturilor.

    Vizualizari: 5406
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »