rss

ARO Gladiator, concept virtual al masinii de la Campulung

  1. 11/07/2017
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: ARO Gladiator
    Vezi toate fotografiile (8)

    Chiar daca marca ARO este oficial disparuta, exista inca suficiente automobile care circula pe strazile Romaniei. Dar si mai multi iubitori ai marcii care regreta sfarsitul nemeritat al brandului dedicat automobilelor de teren accidentat.

    Este si cazul lui Puiu Nicolae, cel care a mai realizat in trecut, tot virtual, doua concepte de auto foarte interesante. E vorba de Dacia Aventurier si ARO Carpatic, foarte apreciate de toata lumea. Acum a realizat ceva nou, un automobil de off-road numit ARO Gladiator.

    Gladiator, dupa cum ii spune si numele, este o masina capabila sa faca fata la orice provocari, rezistenta si greu de pus la pamant. Din desenele realizate de Puiu Nicolae, masina este un amestec de ARO 10, datorita dimensiunilor mici, dar si de ARO IMS, primul produs realizat la uzina Campulung, datorita faptului ca este o masina cabrio.

    ARO a disparut din peisajul auto romanesc in urma unei tranzactii frauduloase realizate de guvernul Nastase, cand un afacerist sud-american a cumparat uzina la pret de garsoniera, dupa care a vandut-o pentru a-si inmulti banii la fier vechi, in timp ce angajatii au ramas pe drumuri. Din pacate, ARO nu are sanse sa revina la lumina, dar prin asemenea schite, fie ele si virtuale, ne mai putem da frau liber imaginatiei, gandindu-ne ce ar fi putut fi...

    Vizualizari: 3958
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »