rss

A fost lansat primul magazin-service Premio din zona Aradului

  1. 03/11/2010
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: Dunlop, premio, service
    Vezi toate fotografiile (1)

    Goodyear Dunlop Tires Romania impreuna cu partenerul sau SC Dumivest lanseaza primul magazin-service Premio din zona Aradului si al doilea centru Dumivest din aceasta franciza europeana, recent introdusa pe piata romaneasca a service-ului si retailului cu anvelope si accesorii auto.

    Primul magazin-service Premio Dumivest a fost lansat in luna septembrie a anului trecut la Timisoara, fiind primul magazin greenfield de pe teritoriul tarii noastre. Dupa numai un an de zile de la prima sa investitie in lantul de franciza Premio de la Goodyear, Dumivest reinvesteste in calitatea si standardul performantei si sigurantei de tip Premio si transforma binecunoscutul sau sediu din Calea Radnei in calitate si siguranta Premio pentru toti clientii si partenerii sai.

    Goodyear, unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din lume, isi extinde activitatea din Romania cu un nou magazin-service Premio prin partenerul sau francizat SC Dumivest SRL. Deja cunoscut in zona de vest a tarii prin activitatile pe care le desfasoara pe piata service-ului si retail-ului cu anvelope inca din 1999, Dumivest revine dupa un an de zile de la lansarea primul sau centru Premio in lantul de franciza de la Goodyear cu cel de-al doilea sau magazin service de profil.

    Situat la iesirea dinspre Deva, pe Calea Radnei la numarul 236, Premio Dumivest Arad are o suprafata totala de aproximativ 800 mp din care 150 mp sunt rezervati service-ului, 600 mp depozitului de anvelope si peste 30 mp receptiei, si ofera conducatorilor auto o gama variata de anvelope si accesorii, serviciile auto acoperind atat serviciile de montare si demontare anvelope cat si servicii de geometrie si directie.

    Magazinul-service Premio inaugurat acum in Arad dispune de 5 boxe de lucru, complet echipate pentru service-ul de roti destinat vehiculelor rutiere si autoutilitare de pana la 3,5 tone.

    Vizualizari: 2360
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »