rss

Yenko Camaro va fi reinviat de un fan al marcii

  1. 21/10/2009
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: Camaro, Yenko
    Vezi toate fotografiile (1)

    V-ar placea sa vedeti brandul Yenko Camaro reinviat? Ei bine, un fan al acestuia, in persoana lui Jeff Leonard, a decis sa potriveasca aniversarea celor 40 ani ai legendarului Yenko Camaro 1969 cu planurile sale de a reinvia numele Yenko si sa lanseze o gama de masini personalizate.

    Leonard, proprietarul unui Yenko Camaro original din 1968, si-a pus firma de marketing sa lucreze la revigorarea numelui celebrului brand. Firma lui Leonard, General Marketing Capital Incorporated (GMCI) a obtinut marca Yenko. Acesta intentioneaza sa construiasca mai multe masini, editii limitate de vehicule, precum si o noua linie de productie Yenko.

    In urmatoarele saptamani, brandul Yenko va lansa un site pe care proprietarii si entuziastii pot gasi informatii despre viitoarele masini si produse, pot accesa informatii despre istoria brandului si se vor putea inregistra pe forumurile site-ului.

    Pentru cei care nu stiu prea multe despre Yenko, le vom spune ca in anii '60 acesta a fost un vehicul ce se obtinea prin comanda speciala si putea fi achizitionat numai prin intermediul Don Yenko Chevrolet din Canonsburg, Pennsylvania.

     

    Vizualizari: 1228
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »