rss

SEMA 2009: Toyota Tacoma cu "aroma" de off-road

  1. 04/11/2009
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: BF Goodrich, Tacom TX Package, Toyota, Trd, VVT-i
    Vezi toate fotografiile (4)

    Americanii adora escapadele in teren accidentat, astfel incat un salon precum cel de la SEMA va dedica intotdeauna o suprafata apreciabila modelelor off-road.

    Printre cele prezentate la editia de anul acesta s-a aflat si camioneta Toyota Tacoma TX Package, un concept car preparat de catre tunerul oficial al numarului unu mondial, TRD.

    Dincolo de vopseaua neagra mata si motivele grafice menite sa atraga atentia, Tacoma TX este genul de utilitara care incearca din rasputeri sa te convinga ca nu vei avea emotii pe un drum plin de sleauri.

    Rotile incaltate cu pneuri all-terrain BF Goodrich si suspensiile dotate cu amortizoare Bilstein 5100 Series sunt cele mai evidente exemple in acest sens, mai ales ca anunta o echipa buna in compania motorului V6 VVT-i de patru litri si 236 CP.

    Evident, fiind vorba de un show dedicat pietei aftermarket (organizat, pe deasupra, si in Las Vegas), japonezii nu aveau cum sa se abtina de la a dota truck-ul cu tot soiul de brizz-brizz-uri; astfel, puristii ar putea sa nu aprecieze “bling-ul” grilei cromate sau pe cel al evacuarii din otel inoxidabil. Asta sa fie problema...

    Vizualizari: 1285