rss

Primul Bumblebee Camaro este de vanzare

  1. 24/09/2009
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: Bumblebee, Camaro, Chevrolet, Transformers
    Vezi toate fotografiile (5)

    Cei care au vazut filmul Transformers stiu despre ce este vorba si, cu siguranta, isi numara banii din portofel. In primul film al seriei, cand nu era robot Bumblebee se transforma intr-un Chevrolet Camaro model din 1977.

    Si da, acest Camaro este chiar exemplarul folosit in prima pelicula! Si este de vanzare. Doar de dragul discutiei, amintesc ca mai tarziu, atitudinea nu tocmai admirativa a Mikaelei, personajul interpretat de Megan Fox, l-a determinat pe Bumblebee sa-si modernizeze aspectul, astfel ca autobotul a luat infatisarea ultimului Chevy Camaro. Dar asta este alta poveste...

    Desi nu se afla intr-o conditie foarte buna, important este ca "starului" din imaginile alaturate nu ii lipseste nicio piesa si poate fi readus relativ usor si fara mare cheltuiala la forma de alta-data. In plus, castigatorul licitatiei va primi si un certificat de la Bay Films care atesta ca aceasta este masina care a fost folosita la filmari in primul Transformers.

    Nu a fost comunicat un pret oficial, dar se zvoneste ca superbul Chevrolet Camaro din 1977, si vedeta de film pe deasupra, poate fi achizitionat cu circa 10.000 euro.

    Vizualizari: 5534