rss

Povestea lui John Schnatter sau... ce n-ar face omul pentru Camaro-ul sau

  1. 26/08/2009
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: Chevy Camaro, FBI, John Schnatter, Papa John’s Pizza, Z28
    Vezi toate fotografiile (1)

    Putini stiu ca John Schnatter, proprietarul lui Papa John’s Pizza (actualmente cel de-al treilea lant de pizzerii ca marime din SUA), si-a permis sa porneasca aceasta afacere numai dupa ce si-a vandut, in 1983, Chevrolet-ul Camaro Z28.

    Masina, fabricata in 1971, a fost instrainata pe 2.800 de $ – bani folositi pentru salvarea afacerii tatalui si... deschiderea propriului restaurant. La un moment dat insa si-a dorit-o inapoi, moment in care a inceput nebunia cautarilor...

    Dupa mai multe incercari personale de a gasi proprietarul, John a apelat la un agent FBI, apoi la o recompensa de 25.000 de $ careia i-a facut reclama pe Interent; in zadar insa: masina era de negasit. Evident, omul nu s-a dat batut: mai intai a crescut rasplata acordata celui care-i va afla “iubirea” la 250.000 de $, dupa care a apelat la serviciile unei televiziuni.

    In final, eforturile au dat roade: o familie din Indiana, Sloane, i-a citit povestea pe Jalopnik, dupa care membrii ei si-au dat seama ca Z28-ul cu pricina era... cel pe care tocmai i-l vandusera unui anume Jeff Robinson din Kentucky.

    Respectivul individ – doar al treilea detinator al modelului – il transformase intre timp intr-un dragster de 825 CP, capabil sa “alerge” sfertul de mila in doar 9,55 secunde. Lui Schnatter putin i-a pasat insa de asta, astfel incat Robinson a fost mai mult decat bucuros sa ii vanda masina contra unei sume identice cu recompensa de 250.000 de $; de partea cealalta, si familia Sloane a primit 25.000 de $ pentru eforturile sale.

    Cat despre noul (si vechiul) proprietar, el a fost suficient de fericit incat sa declare ca este gata sa cinsteasca reintoarcerea muscle-car-ului ratacitor cu... pizza. Mai precis, orice proprietar de Chevy Camaro care va ajunge maine, 26 august, cu respectiva masina in parcarea unui local Papa John pentru a lua masa, va primi o pizza gratis.

    Sa aveti pofta...

    Vizualizari: 1209