rss

Opt Chevy Camaro personalizate vor debuta anul acesta la SEMA

  1. 21/07/2009
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: Camaro, Chevrolet, Sema, Sua
    Vezi toate fotografiile (1)

    SEMA, cel mai mare eveniment dedicat produselor aftermarket din SUA, isi va deschide portile abia in noiembrie; totusi, unii expozanti nu pot pur si simplu sa tina un secret.

    Bunaoara, azi am aflat ca echipa de design a celor de la GM a selectat opt companii specializate in dezvoltarea programelor de individualizare, carora le-a incredintat misiunea de a crea propria interpretare a lui Chevrolet Camaro.

    Poate ca numele celor trecuti pe lista invitatilor la aceasta adevarata “petrecere” data in cinstea lui Camaro nu va spune mare lucru, insa, pe celalalt mal al Atlanticului, sunt considerati adevarati veterani ai artei personalizarii: Rick Bottom, Nicolas Ashby, Mark Abates si Neil Tjin.

    Ultimul enumerat a mers pana intr-acolo incat aproape ca le-a spus concurentilor sai cum ii va “bate”, dezvoltand o lista cu modificari ce include un set de jante iForged, un tren de rulare cu suspensii pneumatice, o groaza de modificari la nivelul motorului (pistoane JE, chiulasa American Racing, sistem de supraalimentare Vortech, evacuare Magna Flow, radiator BeCool etc) si un interior cu scaune si elemente decorative din fibra de carbon, completat de un sistem de entertainment de la Real Audio.

    Manusa a fost aruncata...

    Vizualizari: 981