rss

Chevrolet Camaro de la Geiger

  1. 20/08/2009
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: Chevrolet camaro, Geiger, Hummer H2, V8
    Vezi toate fotografiile (8)

    Chiar daca ti-ai luat o masina americana, nu e nevoie sa bati drumul pana in “State” pentru a beneficia de un tuning de calitate: fata de indepartata Lume Noua, atelierele lui Geiger se afla la doi pasi.

    Nemtii au capatat faima in special datorita programelor dedicate uriasului Hummer H2, insa acum a sosit vremea pentru o operatiune ceva mai “domestica”: modificarea unui Chevrolet Camaro SS.

    OK, in conditiile in care fiorosul muscle-car din imaginea alaturata are sub capota un V8 de 6,2 litri ce produce, gratie unui compresor mecanic, 568 CP si 799 Nm, nu se poate spune cu adevarat ca avem de-a face cu ceva “domestic”; pe de alta parte, ne gandim ca, din spatele unui volan de Camaro, asemenea lucruri sunt cat de cat mai in control decat din scaunul de sofer al unui mastodont de peste trei tone, cocotat pe jante de 30 de inch.

    Mai ales ca specialistii lui Geiger s-au ocupat riguros si de trenul de rulare, rigidizand barele anti-ruliu si imbunatatind performantele sistemului de franare (discuri perforate de 380 mm pe fata, actionate de etrieri cu sase pistonase, respectiv discuri de 355 mm pe spate, cu etrieri cu patru pistonase).

    Cireasa de pe tort? Evident, viteza maxima de 315 km/h...

    Vizualizari: 1316