rss

Chevrolet Camaro Convertible vine in 2011

  1. 10/10/2009
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: Camaro Cabrio, Chevrolet, Detroit, Fritz Henderson, General Motors
    Vezi toate fotografiile (1)

    In cadrul unui interviu acordat celor de la FastLane blog, presedintele executiv al celor de la General Motors, Fritz Henderson, a declarat ca mult-ravnitul Chevrolet Camaro Cabrio se va lasa asteptat pana in primul trimestru al lui 2011.

    Henderson a invitat fanii modelului sa mai aiba putintica rabdare, chiar daca boss-ul lui GM stie prea bine ca popularitatea masinii este in crestere.

    Consumatorii americani asteapta acest model inca din ianuarie 2007, luna in care Chevrolet a prezentat la Detroit conceptul Camaro Convertible.

    Foarte portocalie si cu un V8 vanjos sub capota, decapotabila a facut furori in randul vizitatorilor, chiar daca, la o prima vedere, ea nu se diferentia prea mult de prototipul care a anuntat versiunea coupe.

    Evident, multe dintre elementele care au facut-o atat de spectaculoasa nu vor ajunge in productia de serie (ne gandim in primul rand la acele jante de 21/22 de inch), insa industria custom din SUA este atat de generoasa cu programele de individualizare, incat transformarea unui Camaro-ul Cabrio intr-o masina identica cu conceptul nu va fi o problema.

    In alta ordine de idei, Henderson a raspuns cu “Nu” la intrebarea “Va avea Camaro si o versiune sedan?”, lasandu-i cu ochii in soare pe cei care sperau intr-o alternativa interesanta la BMW M3 sau Mercedes C63 AMG. Pacat...

    Vizualizari: 1562