rss

Camaro se vinde (in continuare) mai bine decat Mustang

  1. 04/08/2009
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: Camaro, Chevrolet, Ford, Mustang, Restructurare
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a doua luna consecutiv, pony-car-ul lui Chevrolet s-a vandut mai bine decat rivalul sau de la Ford, repetand performanta din 1969 a modelului original.

    Iar acesta, sunt de parere analistii, nu este decat inceputul, trendul urmand a se mentine si-n urmatoarele luni in ciuda faptului ca General Motors se afla inca in perioada de restructurare.

    Faptul ca americanii apreciaza mai mult o companie precum Ford, care a refuzat ajutorul guvernamental pentru a se salva prin propriile-i puteri, se vede de la o posta prin avantul luat de vanzarile Ovalului Albastru in ultima vreme; cu toate acestea, regula nu pare sa se aplice si in cazul duelului dintre Camaro si Mustang.

    Luna trecuta, Chevrolet a vandut 2.200 mai putine modele Camaro decat in iunie, insa, chiar si asa, cele 7.113 masini au fost mai multe decat volumul de 6.686 modele Mustang ajunse la clienti in cea de-a doua luna a verii (in iunie, Ford a vandut 7.632 de unitati).

    In replica, Ford are de partea sa avantajul traditiei, Camaro ajungand de fiecare data in spatele lui Mustang la capitolul vanzari de indata ce elementul de noutate s-a dizolvat. Ramane de vazut cum va reusi Chevy sa contracareze acest deznodamant pana acum inevitabil, desi promotii de genul lui Transformers ar trebui sa ne faca deja o idee asupra metodelor.

    Vizualizari: 2373