rss

Camaro din '69 avariat de un pusti de 17 ani in timpul unui burnout

  1. 30/07/2009
  2. Categoria: Aro
  3. Tags: Accident, Camaro, Chevrolet
    Vezi toate fotografiile (4)

    Un pusti s-a trezit intr-o gradina dupa ce a incercat sa faca un burnout cu masina tatalui sau, un frumos Chevrolet Camaro din 1969.

    Cand politia a sosit la fata locului, pustiul a declarat ca de vina pentru intreaga tarasenie este ambreiajul, care s-a blocat la viteza de 40 km/h si l-a determinat sa piarda controlul autovehiculului. Dar politistii stiau si ei cum lucreaza o cutie de viteze manuala si coreland aceste cunostinte cu urmele de cauciuc de pe asfalt au realizat imediat ca realitatea este alta.

    Adolescentul de 17 ani a pierdut controlul volanului dupa ce a reusit, in prealabil, sa invarta rotile de cateva ori, intreaga paguba ridicandu-se la suma de 30.000 dolari. Masina a derapat, a lovit cutia postala, apoi s-a lovit de un copac care, in urma impactului, a cazut peste o alta masina. Chevy Camaro s-a ales cu puntea spate avariata, iar copilul problema cu o amenda grasa.

    Interesant cum, in urma cu circa o saptamana, un alt american a avariat un Camaro, de data asta unul din 2009, cand incerca sa execute un burnout. Da-le Doamne minte, ca masini frumoase au!

    Vizualizari: 2370
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »