rss

VW Amarok este masina oficiala de asistenta la Dakar 2010

 1. 08/01/2010
 2. Categoria: Aro
 3. Tags: Amarok, dakar 2010, Pick-up, Volkswagen, Vw
  Vezi toate fotografiile (6)

  Noul pick-up Volkswagen Amarok, care va fi lansata pe piata europeana in primavara, isi demonstreaza in aceste zile capabilitatile in Raliul Dakar 2010, fiind masina oficiala de asistenta.

  Din totalul de 35 de camionete Amarok furnizate de VW organizatorilor competitiei gazduita de Argentina si Chile, 20 sunt folosite de comitetul de organizare, Amaury Sport Organisation (A.S.O.), pentru asistenta vehiculelor participante in cursa, iar alte 15 au rolul de shuttle pentru echipa Volkswagen Motorsport si masini pentru presa. Patru Volkswagen Amarok din cadrul flotei A.S.O. beneficiaza de echipari offroad suplimentare, iar patru Multivan Panamericana sunt de asemenea “in actiune”.

  Traseul in lungime totala de peste 9.000 de kilometri va purta participantii prin Argentina, peste muntii Anzi, catre Chile. Punctul de cotitura al raliului va fi atins astazi, cand este planificata sosirea in Antofagasta, pe coasta Oceanului Pacific. De acolo, caravana raliului va aborda un traseu prin partea de sud inapoi catre Buenos Aires, cursa urmand sa se incheie pe data de 17 ianuarie.

  Volkswagen Amarok va fi disponibil in momentul lansarii pe pietele din America de Sud si, in primavara, in Europa in varianta cu cabina dubla cu patru usi, iar din 2011 va fi oferit si modelul cu cabina simpla. Gama de motorizari va contine doua versiuni ale propulsorului 2.0 TDI, de 122 si 163 CP, iar resursele vor fi transmise fie catre puntea spate, fie catre toate rotile prin intermediul unei cutii de viteza cu sase trepte. Capacitatea maxima de incarcare a pick-up-ului german este de 1.150 kg, iar sarcina de remorcare maxima admisa este de 2.800 kg.

  Vizualizari: 2426
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.750 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »