rss

Alfa Romeo 4C, primul teaser inainte de Frankfurt

  1. 04/08/2011
  2. Categoria: Alfa Romeo
  3. Tags: 4c, Alfa Romeo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Salonul Auto de la Frankfurt se apropie cu pasi repezi, iar constructorii auto lanseaza materiale misterioase pentru a trezi interesul publicului. De data aceasta, Alfa Romeo a ales sa publice un prim teaser, prin care anunta noua versiune a conceptului 4C.

    Singurul indiciu este o parte frontala umbrita, care pare a fi identica cu cea a primului prototip. Doar culoarea a fost schimbata, de aceasta data preferandu-se griul. Modelul ce urmeaza a fi expus este unul de pre-serie, care va anticipa in detaliu modelul final.

    Primul concept, cel prezentat la Geneva, era echipat cu motorul turbo pe benzina de 1750 cmc si peste 200 CP,  cuplat la o transmisie automata Alfa TCT cu dublu ambreiaj. Supercarul accelereaza de la 0 la 100 de km in mai putin de 5 secunde, atinge o viteza maxima de peste 250 km/h si are o greutate sub 850 kg.

    Viitorul Alfa Romeo 4C reprezinta asul din maneca italienilor pentru a-si repozitiona brandul, dat fiind succesul de care s-a bucurat conceptul in martie. Mai mult decat atat, masina va fi simbolul de relansare a marcii pe piata americana.

    Momentan nu a fost publicat niciun comunicat oficial care sa insoteasca imaginea.

    Vizualizari: 1704
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »