rss

Modelele Alfa Romeo, Giulia si Stelvio vor asigura logistica la Sibiu Rally Challenge

  1. 18/08/2017
  2. Categoria: Alfa Romeo
  3. Tags: Stevio, Giulia
    Vezi toate fotografiile (3)

    In buna traditie Alfa Romeo, marca isi pune caracterul sportiv in slujba motorsport-ului si se alatura competitiei Sibiu Rally Challenge 2017, in calitate de partener tehnic. O flota compusa din modele Stelvio si Giulia va asigura necesarul logistic al organizatorilor pe parcursul celor trei zile de eveniment.

    La startul Romania Rally Challenge, eveniment inscris in calendarele Federatiei Internationale a Automobilului (FIA), Federatiei Internationale a Vehiculelor Istorice (FIVA), Automobil Clubul Roman (ACR) si Retromobil Club Romania (RCR), vor fi 70 de echipaje din 9 tari, inclusiv din Romania. Infiltrate printre protagonisti, Stelvio si Giulia vor asigura timpi optimi de deplasare si de inteventie pentru echipa de organizare. Cele doua modele vor putea fi admirate pe cele mai frumoase drumuri din judetul Sibiu, punct de intalnire al masinilor clasice si a celor de competitie, intr-un spectacol dedicat tuturor pasionatilor de sporturi cu motor.

    In programul pentru editia din 2017 sunt incluse cele mai importante puncte turistice din judetul Sibiu si, desigur, celebrul Transfagarasan. Startul festiv se va da joi, 17 august, de la ora 19:00, in Piata Mare a Orasului. Prezentarea oficiala a echipajelor va avea loc vineri, 18 august, de la ora 10:30 tot in Piata Mare, iar sambata echipajele vor ajunge pe Transfagarasan intre orele 12:30 si 14:00. Festivitatea de premiere se va desfasura sambata seara, de la ora 20:30, in Piata Mare a orasului.

    Alfa Romeo Stelvio cu echipare 2.2/210 CP cu tractiune integrala si transmisie automata in 9 trepte ofera chiar si celor mai pretentiosi dintre motoristi o experienta de drum sportiva, fara abateri de la confortul clasei premium, in timp ce Giulia in configuratia  2.2/180 CP cu tractiune spate si transmisie automata, masina care a cucerit intreaga lume prin frumusete, performanta si tehnologii demne de 5 stele de siguranta EuroNCAP, va impleti cu gratie curbele Transfagarasanului in cadrul evenimentului.

    Vizualizari: 1594
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »