rss

Video: Noul Audi A1 vine la Geneva

  1. 15/12/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Audi A1, geneva 2010
    Vezi toate fotografiile (4)

    Daca in urma cu ceva timp Audi tinea sub tacere data lansarii noului A1, acum a anuntat in mod oficial ca versiunea de serie va debuta la Salonul Auto de la Geneva. Modelul a fost previzionat de conceptele metroproject quattro in 2007 la Tokyo si A1 Sportback in 2008 la Paris.

    Detaliile privind viitoarea masina sunt inca secrete, insa Stefan Sielaff, directorul de design al Audi AG a dezvaluit cateva detalii in avanpremiera: „Noul A1 are genele de design Audi. Precum restul modelelor, este un vehicul cu o prestanta remarcabila pe drum”.

    Echipa de design Audi propune o schimbare pentru pilonii de tip C. Liniile in stil coupe Audi A1 sunt vizibil diferite de modelul A3. „Audi a preluat numeroase elemente prezente la cele doua concepte pentru vehiculul de serie. Plafonul curbat este o caracteristică inedita a conceptului de Tokyo. In plus, masina mizeaza pe cartea personalizarii; atat va pot spune”, a conchis Sielaff. Noul Audi A1 va putea fi customizat dupa gustul si buzunarul clientilor, in special la nivelul habitaclului.

    Grila „single-frame”, un element central al designului Audi, va identifica A1 ca un model ce aparţine casei din Ingolstadt. Dar si aici vom avea parte de o surpriza. „Vom modifica, poate la colturi si la lungimea grilei”, a adaugat Sielaff. Acest lucru va afecta si blocurile optice, conform declaratiilor oficialului Audi.

    Informatiile de opresc momentan aici. Asteptam cu nerabdare Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci insa, putem viziona teaserul video de mai jos:

    Vizualizari: 2054