rss

Teaser - Noul Audi A7 Sportback

  1. 17/10/2017
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: a7 sportback
    Vezi toate fotografiile (1)

    Audi confirma sosirea noului A7 Sportback, anunt ce va fi urmat de prezentarea completa a masinii care se va desfasura mai tarziu in aceasta saptamana, anunta Autoexpress.

    Este greu sa descifrezi din imaginea data publicitatii, forma masinii de serie insa poti specula ca este un aspect destul de conservator, unde linia de acoperis fluid descenta neduce cu gandul la designul noului A8

    Posibil ca A7 sa foloseasca noua platforma MLB Evo, impartita cu SUV-ul Q7, astfel incat ar trebui sa vedem si imbunatatiri ale economiei de combustibil si performantelor dinamice. Platforma este proiectata pentru a economisi greutate, asadar asteptati imbunatatiri fata de masina anterioara in ceea ce priveste eficienta, manevrabilitatea si performanta. Pentru comparatie, modelul TDI Ultra de 3.0 litri, de 215 CP, precedent a returnat 58,9mpg si 124g / km de CO2.

    In timp ce gama de motoare A7 este de asteptat sa fie compusa din motoare V6 si V8 de mari dimensiuni, atat benzina, cat si motorina, au fost facute teste cu masini fara guri de de evacuare vizibile - fie o alegere neobisnuita de design pentru Audi, fie o indicatie ca o versiune hibrid electrica sau plug-in este in carti.

    Noul model va pastra stilul practic cu cinci usi, care are o deschidere hatchback mare pentru a permite accesul usor la portbagaj.

    Vizualizari: 2074
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »