rss

Honda si Dinamo, un nou an de parteneriat

  1. 30/03/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda
    Vezi toate fotografiile (4)

    Honda Trading Romania a anuntat prelungirea parteneriatului cu echipa de fotbal din Stefan Cel Mare si in sezonul competitional 2010-2011. Colaborarea cu Dinamo a inceput in urma cu 3 ani, Honda Trading Romania devenind unul din partenerii principali ai echipei.

    Pe langa proiectele de sponsorizare in sustinerea sportului, parteneriatul cu FC Dinamo vizeaza reinnoirea flotei cu ultimele modele de top Honda Accord. Din cele afirmate in cadrul conferintei de presa tinuta la show-room-ul Carpati Motors din Bulevardul Expozitiei, am retinut faptul ca Honda alaturi de Dinamo se va implica in promovarea tehnologiilor ecologice, Honda de altfel demarand acum putin timp programul Green Challenge.

    “Fotbalul este unul din cele mai indragite sporturi din Romania, iar parteneriatul nostru cu clubul Dinamo este deja unul traditional, fiind cel de-al treilea an in care suntem alaturi de echipa si fanii sai. As vrea sa subliniez implicarea noastra in sustinerea sportului, vom continua seria de parteneriate cu echipa, iar in curand vom anunta derularea unor proiecte speciale”, spune dl Hirotomo Kani, Presedinte Honda Trading Romania.

    Astfel, Honda Trading Romania sustine performanta in randul sportivilor din Romania, promovand totodata creativitatea avansata ce defineste tehnologia de top Honda.
     
    “Suntem incantati de continuarea parteneriatului cu Honda Trading Romania si credem ca este un rezultat al sustinerii reciproce in atingerea performantei. Dinamo doreste in mod constant performanta prin valoare, dinamism si inovare continua, valori comune cu partenerul nostru Honda”, afirma dl Nicolae Badea, Presedinte al Consiliului de Administratie FC Dinamo.

    Asocierea Honda Trading Romania - Dinamo isi propune mai mult decat dezvoltarea unor servicii dedicate atat iubitorilor sportului cat si fanilor Honda, iar strategia de colaborare cuprinde mai multe directii precum si organizarea unor competitii si concursuri ce implica activ fanii celor doua branduri. Automobilele conduse de fotbalistii lui Dinamo vor fi, intr-o prima etapa, modelele Honda Accord, atat in versiunea berlina cat si break. Fotbalistii care vor conduce automobile Honda vor fi alesi de clubul Dinamo, fiind o chestiune interna.

    De asemenea dl Kani, Presedinte Honda Trading Romania, a aminit ca intr-un viitor foarte apropiat va aduce si celebrul robot ASIMO, ce va fi prezentat jurnalistilor in cadrul unui eveniment special, pentru a demonstra superioritatea tehnologiilor Honda. La intrebarea referitoare la automobilele cu celule de combustibil gen FCX Clarity, dl Kani a precizat ca masina poate fi adusa si comercializata in Romania, insa acest lucru se va petrece in viitor, pe masura dezvoltarii infrastructurii si logisticii.

    Vizualizari: 1742