rss

Noul Honda Sports EV Concept va fi prezentat la Salonul Auto de la Tokyo

  1. 29/09/2017
  2. Categoria: Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda va dezvalui o noua masina sport electrica - conceptul Sports EV - la Salonul Auto de la Tokyo in 25 octombrie, ca parte a unei game largi de vehicule de productie si concepte avansate cu doua si patru roti.

    Alte aspecte evidentiate de Honda sunt conceptul Urban EV - dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt in septembrie - si o serie de modele de motociclete Super Cub care aniverseaza cei 60 de ani si productia celor 100 de milioane de unitati de la lansarea initiala. Vizitatorii salonului vor putea vedea si conceptul de mobilitate personala Honda NeuV si noul CR-V, ambele modele care vor debuta pe piata japoneza.

    Sport EV Concept
    Silueta izbitoare, o fata prietenoasa si supla a caroserie, toate concepute pentru a asigura ca masina se potriveste oricarui stil de viata, Sports EV Concept va avea premiera mondiala la Tokyo. Echipa de dezvoltare a proiectat masina electrica sportiva pentru a oferi un sentiment de bucurie si unitate emotionala realizata prin combinarea eficienta a puterii unui vehicul electric cu inteligenta artificiala intr-o arhitectura compacta.

    Urban EV Concept
    In urma unei receptii rapide a debutului sau global la Salonul Auto de la Frankfurt in septembrie, Urban EV Concept va avea prima aparitie in Japonia. Bazandu-se pe o platforma de vehicule electrice nou dezvoltate, designul sau simplu si proportiile compacte sunt ideale pentru conducerea urbana moderna. O grila frontala comunicativa afiseaza starea de incarcare a acumulatorului, sfaturi de conducere si felicitari in mai multe limbi. Versiunea de productie va sosi in Europa in 2019.

    Celebrarea Super Cub
    Pentru a sarbatori viitoarele etape de productie de 60 de ani si cele 100 de milioane de unitati fabricate de la introducerea sa, standul Honda va cuprinde o prezentare cuprinzatoare a istoriei Super Cub, actuala linie de modele si va oferi o privire asupra viitorului sau. Aceasta va include dezvaluirea modelului aniversar al celor 100 de milioane de unitati produse, si a modelului Super Cub 110 si un nou Super Cub 125C.

    Noul CR-V
    Noua generatie, a cincea a lui CR-V va face debutul japonez la Salonul Auto de la Tokyo. Noul model include implementarea intr-un SUV a celei de-a doua tehnologii hibride - i-MMD (Drive Intelligent Multi-Mode).

    NeuV

    NeuV a fost dezvaluit pentru prima data in luna ianuarie la CES 2017 din Las Vegas, prezentand un concept de mobilitate electrica pentru navetisti. Echipat cu motorul si tehnologia inteligentei artificiale a marcii - Honda Automated Network Assistant - capacitatea sa autonoma de conducere incorporeaza monitorizarea soferului pentru a determina gradul de stress al soferului, din expresiile faciale si tonul vocii, pentru a asigura conducerea. NeuV invata despre stilul de viata al soferului si preferintele sale in timp, pentru a putea sugera noi cai si activitati, realizand o relatie naturala intre sofer si masina.


    Vizualizari: 1207