rss

Honda Trading Romania se extinde !

  1. 09/04/2010
  2. Categoria: Honda
    Vezi toate fotografiile (4)

    Honda Trading Romania continua strategia de extindere, prin lansarea noului complex integrat Honda de tip 3S, la standarde europene, in orasul Targoviste.

    Incepand cu aprilie 2010 locuitorii orasului se vor putea bucura de prezenta gamei complete de modele, precum si de servicii disponibile pentru automobilul personal, la un nivel calitativ de exceptie.
    Hirotomo Kani – Presedinte Honda Trading Romania, : “Honda se dezvola permanent pe piata de profil din Romania. Fiind un brand inovator, avangardist, Honda arata preocupare constanta pentru relatia cu clientii sai, iar calitatea marcii stabileste standardele in domeniul auto, atat din perspectiva serviciilor cat si din cea a produselor. Lansarea showroomului la Targoviste reprezinta un sprijin important in extinderea Honda cat si un proiect ambitios menit sa vina in intampinarea clientilor nostri din zona.”


    Noul complex Honda, Raiman Auto este amplasat pe un teren in suprafata de 8400mp, cu o amprenta la sol de 2100 mp si o suprafata desfasurata de 2400 mp, reprezentand astfel rezultatul unor investitii de aproximativ 2 milioane de euro. Raiman Auto are o experienta de peste 12 ani pe piata locala, in comertul cu piese de schimb, in prezent reteaua Raiman detinand 5 magazine de desfacere a pieselor auto in zona. Din 2003 activeaza ca si service auto, iar din 2005 a aderat la reteaua de service-uri autorizate Bosch.
    Eforturile companiei Honda se canalizeaza in directia cresterii satisfactiei clientilor in tot ceea ce priveste experienta in interactiunea cu brandul. De aceea, fanii Honda din Targoviste vor putea aprecia ultimele modele ale marcii sau realiza reviziile la noul dealer din orasul lor.

    Vizualizari: 1520