rss

Vrei de pe eBay: Lincoln Continental de 700 CP

  1. 28/08/2009
  2. Categoria: Lincoln
  3. Tags: Continental, Ebay, garda la sol, Lincoln, V8
    Vezi toate fotografiile (13)

    Un Lincoln Continental din 1964, aflat intr-o stare tehnico-estetica perfecta, are toate sansele sa devina un vanat extrem de pretios pentru orice colectionar cu dare de mana.

    Cel din imagini, insa, este chiar mai mult decat atat, dupa ce vanzatorul a investit 120.000 de $ in tot soiul de modificari (printre care si un motor V8 de sapte litri supraalimentat, capabil de peste 700 CP).

    Din start, acea nuanta de maro folosita pentru finisarea exteriorului face toti banii, iar daca asta nu te convinge priveste garda la sol atat de ingusta, incat fanta unei cutii de scrisori pare la fel de incapatoare ca un tunel din Alpi. Alura de “lowrider” este data de suspensiile pneumatice Air Ride Technologies, cele care te vor ajuta si pe sosele ceva mai, ehem, “romanesti”: la o simpla apasare de buton, distanta dintre suprafata de rulare si podea revine la normal.

    Super, nu? Cu siguranta da, mai ales daca adaugam in acest cocktail de vis si interiorul somptuos, plus monstrul de 700 CP de sub capota. eBay este acum gata sa-ti preia oferta, insa nu te zgarci la bani: cineva a propus 30.000 de $, suma care nu a intalnit nici macar conditiile celei minim acceptate.

    Vizualizari: 3582