rss

Lincoln prezinta Navigator L. SUV-ul american masoara cat un Maybach

  1. 20/06/2017
  2. Categoria: Lincoln
    Vezi toate fotografiile (16)

    Compania Lincoln a publicat in cursul acestei dupa-amiezi primele fotografii si informatii oficiale ale noului Lincoln L. Versiunea cu ampatament a SUV-ului american masoara 5.67 metri in lungime, cu doar cativa milimetri mai putin decat un Maybach 57.

    Aproximativ noua saptamani mai tarziu de la premiera sa mondiala, cea mai noua generatie a modelului Lincoln Navigator anunta un pret de pornire de 72.055 dolari pentru piata auto din SUA. Tot cu aceasta ocazie speciala aflam, de altfel, ca SUV-ul american se va bucura si de o versiune cu ampatament marit.

    Insotita de indicativul L, respectiva masina de peste Ocean se diferentiaza de modelul standard prin portierele alungite si jantele pe 22 inch. Propulsia este asigurata in continuare de o unitate V6 cu doua turbine si capacitatea de 3.5 litri, care dezvolta 450 cai putere.

    La interior gasim, in functie de versiunea de echipare si optiunile bifate de client, instrumente de bord digitale si scaune fata reglabile in 30 de moduri. Alte detalii semnificative includ un ecran de dimensiuni generoase pentru sistemul de infotainment si o instalatie audio cu 20 difuzoare marca Revel.

    Noul Navigator L nu este primul SUV cu ampatament marit oferit de compania Lincoln. In plus, o astfel de optiune se regaseste si in gama rivalilor de la Cadillac, care vin in sprijinul celor dornici sa se 'lafaie' cu un Escalade ESV.

    Vizualizari: 2020
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »