rss

Oficial: Dacia a lansat Sandero Stepway in Romania

  1. 17/06/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Sandero, Stepway
    Vezi toate fotografiile (3)

    Dacia a lansat astazi in Romania mult asteptata versiune Dacia Sandero Stepway.

    In cadrul unui eveniment organizat, Dacia a facut cunostinta publicului cu noua versiune Sandero Stepway. Masina poate fi comandata incepand cu data de 23 iunie, clientii avand la dispozitie doua variante de motorizare: propulsorul pe benzina de 1.6 l MPI 90 CP la un pret de 9.200 euro cu TVA inclus si propulsorul diesel  1.5 l dCi 70 CP la un pret de 10.400 euro, TVA inclus.

    Diferentele fata de berlina Sandero constau in primul rand in garda la sol inaltata cu 20 mm, barele de protectie fata si spate cu ornamente din crom satinat, proiectoarele de ceata si barele de pavilion longitudinale  negre.

    Printre dotarile standard se numara ABS, AFU, 2 airbaguri pentru sofer si pasagerul din dreapta, directie asistata sau geamuri electrice. In plus, Dacia a anuntat ca in cadrul campaniei promotionale Clima Plus, clientii vor primi in mod gratuit aerul conditionat iar vopseaua metalizata ( Gris Platine, Gris Comete si Rosu de Foc) va fi oferita in versiunea standard.

    In cadrul evenimentului, reprezentantii Dacia au specificat faptul ca Sandero Stepway nu este nici SUV, nici crossover ci doar “ o verisune Sandero cu trasaturi dinamice si sportive”.

    Noua Dacia Sandero Stepway va fi introdusa in programul “Rabla”.

    Vizualizari: 9318