rss

Dacia Duster Ultimate: cel mai puternic Duster din istorie face furori la Salonul Auto de la Geneva

  1. 07/03/2019
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, dacia duster ultimate, dacia ultimate, Duster, duster ultimate
    Vezi toate fotografiile (4)

    Constructorul de la Mioveni participa la Salonul Auto care se desfasoara aceste zile la Geneva cu o editie limitata Ultimate disponibila pe mai multe modele din gama. Modele precum Logan, Duster, Sandero, Logan MCV, Lodgy si Dokker.

    Toate versiunile Ultimate au jante cu diametrul de 17 inch (Duster) sau de 16 inch pentru celalalte modele, accente rosii, oglinzi negre cu banda rosie, tapiterie Ultimate specifica si doua noi culori pentru caroserie: Fusion Red si Highland Grey. Pe anumite piete aceasta editie limitata va fi cunoscuta sub denumirea de Techroad.

    De departe cel mai atractiv dintre ele este noul Duster Ultimate, care are la baza nivelul de echipare Prestige si care ofera in standard, pe langa modificarile estetice amintite mai sus, mai multe sisteme de siguranta incluse in mod obisnuit pe lista de dotari optionale. Ne referim aici la Multiview Camera, asistentul de unghi mord si sistemul de acces si pornire fara cheie.

    Clientii pot comanda Dacia Duster Ultimate impreuna cu noile motorizari pe benzina de 1.3 litri cu 130, respectiv 150 de cai putere, dar si cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP, cu tractiune 4x2 sau 4x4.

    Vizualizari: 12826
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »