rss

Asa ar arata LOGANUL cu faruri full-LED, dotari scumpe si interior de Mercedes. Ce parere ai?

  1. 22/01/2018
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia logan, dacia romania, Logan, render dacia logan, render logan
    Vezi toate fotografiile (3)

    Dacia a incheiat anul trecut cu record absolut de vanzari dupa ce a reusit sa comercializeze 655.500 de vehicule la nivel mondial. Dintre acestea, 43.262 de unitati au ajuns in Romania, unde Loganul ramane cel mai iubit model cu 16.200 de vehicule livrate in 2017 clientilor romani.

    Acest lucru nu este deloc surprinzator avand in vedere ca acest model este relativ ieftin, fiabil si se preteaza cel mai bine pe nevoile romanului obisnuit. Insa chiar si asa, toata lumea si-ar dori ca Loganul sa arate putin altfel, sa beneficieze de mai multe elemente moderne si asa mai departe. Spre exemplu, ar putea arata ca si cel din imaginile alaturate.

    Randarile au fost realizate de un artist digital, pe numele sau Laurent Schmidt, si ne arata o Dacia Logan cu faruri full-LED, lumini de zi, o grila neagra cu accente cromate, manere ascunse pentru deschiderea portierelor, jante mai mari, o garda la sol mai joasa, o banda LED care uneste cele doua stopuri si iesiri duble pentru sistemul de evacuare.

    Adevaratele imbunatatiri le regasim totusi la interior. Aici dam peste un instrumentar de bord digital, un display supradimensionat pentru sistemul de infotainment (asemanator cu cel regasit in modelele Tesla sau Volvo), lumina ambientala, sau de mai multe elemente imprumutate direct din gama nemtilor de la Mercedes.

    Vizualizari: 14448
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »