rss

Spionat: Dacia Logan MCV - facelift sau "do it yourself?"

  1. 30/07/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Dacia logan, facelift, Logan MCV, Sandero
    Vezi toate fotografiile (3)

    Imaginile de fata, surprinse intr-un garaj particular din Bucuresti, ne infatiseaza o Dacia Logan MCV cu fata de Sandero, si au darul de a alimenta zvonurile potrivit carora break-ul autohton ar putea primi anul viitor un al doilea facelift, dupa cel din 2008.

    Totusi, implementarea partii frontale de pe hatchback-ul Sandero pe versiunea de familie din gama Logan pare la prima vedere o strategie de marketing cel putin ciudata. In plus, intr-una dintre cele trei poze, se poate observa ca o bucata de lemn tine deschisa capota motorului, un "artificiu" total neprofesionist care scoate la iveala si o mica diferenta intre Logan si Sandero.

    Daca spoilerul, grila radiatorului, farurile si aripile fata pot fi mutate de pe un model pe celalalt (dar numai in bloc), acest lucru nu este insa valabil si pentru tija metalica de sustinere a capotei atunci cand aceasta este deschisa. Pe Sandero, tija este fixata pe partea stanga, in timp ce la Logan aceasta se gaseste pe partea dreapta.

    De aici si pana la a ne imagina ca avem de-a face de fapt cu opera unui roman care a dorit sa-si personalizeze propriul Logan MCV nu este decat un pas.

    Vizualizari: 2571