rss

UE: Amenzi pentru toti soferii, indiferent de tara de provenienta

  1. 03/12/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: amenzi, , circulatie,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Uniunea Europeana, mai exact consiliul de Ministri ai Transporturilor, au aprobat o propunere ce vizeaza aplicarea transfrontaliera a normelor si amenzilor de circulatie indiferent de tara de provenienta a soferului, informeaza mediafax.

     

    Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, a participat si ea la intalnirea Consiliului si a prezentat situatia Romaniei, unde “nu se pot pune in executare procesele verbale de contraventie, devenite titlu executoriu, pentru cetatenii straini care au incalcat normele de circulatie. Sunt 37.000 de procese verbale de contraventie intocmite cetatenilor straini care, in calitate de conducatori auto, comit incalcari ale legislatiei rutiere”.

     

    Directiva se refera la urmatoarele abateri: depasirea vitezei, neutilizarea centurii de siguranta, neoprirea la culoarea rosie a semaforului, conducerea vehiculului in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor, neutilizarea unei casti de protectie, conducerea pe banda destinata urgentelor si utilizarea telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicatii in timpul condusului.

    Vizualizari: 2370
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »