rss

Audi A1 s-a rasturnat in cadrul unei demonstratii

  1. 25/05/2010
  2. Categoria: Audi
    Vezi toate fotografiile (3)

    Audi face apel la toate fortele pentru a-si promova noul A1, printre instrumentele de promovare facand parte chiar si un scurtmetraj al carui protagonist este nimeni-altul decat Justin Timberlake. Din aceasta hora de branding a facut parte si o scurta demonstratie care, din pacate, s-a sfarsit nu tocmai bine.

    Astfel, in Parc du Cinquantenaire in Bruxelles Audi a vrut sa demonstreze abilitatile noului model, insa spectatorii au luat parte la un mic incident. Masina cu pricina s-a rasturnat, insa, din fericire, nimeni nu a fost ranit.

    Evenimentul s-a produs in urma unei mici demonstratii prin care Audi A1 trebuia sa-si arate calitatile similare skateboardului si cat de funny este condusul. Toate bune si frumoase pana cand unul dintre soferi a fost putin luat de val si a rasturnat vehiculul.

    Masina nu a fost avariata foarte grav. Soferul si pasagerul din dreapta au iesit imediat dupa ce masina a fost repusa pe roti.

    Conform publicatiei belgiene Het Nieuwsblad, oficialii Audi au insistat ca fotografii sa nu imortalizeze masina rasturnata, insa cateva imagini au ajuns pe internet.

    Vizualizari: 2175
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »