rss

Noua generatie Audi A8 a fost amanata pentru 2010

  1. 30/05/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A5 Sportback, A8, Audi, Audi A8, Limuzina
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi oficialii Audi confirmasere cu doua saptamani in urma ca noul A8 va fi lansat la Frankfurt alaturi de A5 Sportback sau cel mai tarziu in luna noiembrie a acestui an, pana la urma, viitoarea generatie a limuzinei de lux va avea premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2010.

    Daca totul va decurge conform planurilor stabilite de compania din Ingolstadt, noul Audi A8 ar trebui sa ajunga in showroom-urile europene spre sfarsitul anului 2010. In momentul lansarii, noul sedan va fi oferit pentru prima data cu o versiune entry-level propulsata de un motor turbo cu 4 cilindri, care va respecta noile norme de poluare europene. Acesta nu va fi disponibil si pentru piata nord-americana, unde vor fi insa variante V6.

    Din punct de vedere estetic, noul A8 va primi o parte frontala redesenata ce se va distinge prin grila de tip single-frame specifica modelelor Audi, noile blocuri optice cu LED-uri, prize de aer mai largi, precum si prin stopuri revizuite ce vor ingloba aceeasi tehnologie LED.

     

    Vizualizari: 1964