rss

Audi A8: prima imagine-teaser

  1. 22/07/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A8, Audi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prima imagine-teaser de promovare a modelului Audi A8 a fost de curand dezvaluita. Cel care sta langa masina acoperita cu panza neagra este Michael Dick, membru al Consiliului pentru Dezvoltare Tehnologica.

     

    Putine detalii sunt vizibile in mod clar in imagine, altele decat Dick. Se pot observa prin material blocurile optice de zi cu LED, dar este de remarcat si faptul ca masina este un pic mai scurta decat actuala generatie.

     

    Se pare ca fotografia face parte dintr-o colectie de materiale promotionale prezentate de constructor, cu ocazia celebrarii a 100 de ani de Audi.

     

    Este de asteptat ca Audi A8 sa ajunga pe piata in 2010 cu patru optiuni de motorizare, atat pe benzina cat si pe motorina: V8 de 3.0 litri si respectiv 4.2 litri. In cazul in care va fi lansat si un S8, acesta ar putea primi un V10 FSI de 5.0-litri si 620 CP.

     

    Audi A8 ar fi trebuit sa fie prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt in luna septembrie a acestui an. Insa din ultimele rapoarte reiese ca lansarea s-a amanat, in ciuda eliberarii acestei imagini-teaser.

     

    Vizualizari: 1247