rss

Un oposum si-a facut cuib intr-un Audi A4

  1. 09/12/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A4, Audi
    Vezi toate fotografiile (7)

    De multe ori se intampla ca ceea ce unii considera a fi un simplu automobil pentru altii sa fie casa. Asa s-a intamplat si in Australia cu acest Audi A4, in care si-a facut cuib un oposum.

    Descoperire a fost facuta de unul dintre angajatii service-ului la care proprietarul - care nu avea habar de vietuitoarea ce traia de ceva timp in compartimentul motor - a dus autovehiculul pentru revizia tehnica. Mecanicul respectiv s-a trezit pur si simplu cu animalul in brate cand s-a bagat sub masina pentru a-si face treaba.

    Luat prin surprindere, barbatul s-a speriat si a tipat "ca o fetita" - dupa cum povesteste chiar el, astfel ca oposumul a avut timp sa fuga si sa se ascunda in trusa de scule a unui alt angajat, de unde a fost apoi luat si dus pentru investigatii la un cabinet veterinar.

    Nici dupa ce si-a revenit din socul initial mecanicul nu a reusit sa isi explice cum de oposumul a supravietuit acolo - semnele aratau ca isi stabilise cuibul de mai multa vreme - fara sa fuga cat il tineau picioarele la prima "cheie", cand motorul incepea sa se miste zgomotos.

    Vizualizari: 3076