rss

Cumpara cel mai ieftin RCA pe Auto.ro

  1. 13/12/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: auto, ieftin, Rca
    Vezi toate fotografiile (1)

    Auto.ro te ajuta sa iti cumperi online cel mai ieftin RCA. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul, afli tarifele RCA, le compari si alegi o polita RCA ieftina. Apoi iti comanzi asigurarea auto online. Rapid, dupa parcurgerea celor patru pasi simpli, asigurarea RCA ajunge la tine acasa:

    Pasul 1
    Calculezi tarifele RCA 2010 si 2011, le compari si alegi dintr-o gama variata de asigurari auto polita RCA cea mai ieftina (avantajoasa).

    Pasul 2
    Vei fi directionat pe site-ul partener rca-ieftin.ro unde completezi formularul cu datele din talon sau atasezi copia scanata a talonului.

    Pasul 3
    Comanda este confirmata telefonic. In maxim 2 ore esti sunat pentru a confirma comanda si a stabili locatia in care vrei sa primesti asigurarea.

    Pasul 4
    Primesti polita RCA la adresa specificata de tine si ora la care esti disponibil. Simplu si rapid!

    Auto.ro si site-ul partener rca-ieftin.ro iti pun la dispozitie oferta completa a tarifelor RCA pentru ca achizitionarea unei polite de asigurare sa fie mai usoara, mai rapida si mai avantajoasa.. Acceseaza noua sectiune Asigurari RCA si vei primi in cel mai scurt timp polita la tine acasa.

    Vizualizari: 5169