rss

VW introduce radio-ul hibrid

  1. 03/08/2010
  2. Categoria: VW
  3. Tags: hibrid, , radio, , VW,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ok, am auzit despre masini hibride, biciclete hibride sau camioane hibride, dar un radio hibrid este o premiera chiar si pentru noi. Se pare ca Volkswagen stie perfect ce este un radio hibrid pentru ca a incheiat de curand un parteneriat cu postul de radio Hit-Radio Antenne Niedersachsen cu scopul de a dezvolta radio-ul viitorului: Radio-ul Hibrid.

     

    Potrivit companiei, radio-ul hibrid permite ascultatorului “sa utilizeze sistemul in conformitate cu nevoile sale individuale si sa decida cu privire la modul si momentul in care asculta radio". Folosind o aplicatie online, utilizatorii pot crea playlist-uri personalizate care pot varia de la stiri locale pana la preferinte muzicale. Selectia poate fi apoi aleasa din playlist si ascultata in masina.

     

    Noul proiect de radio hibrid isi va face debutul cel mai devreme în 2011, atunci cand producatorul intentioneaza sa inceapa primele teste in Saxonia Inferioara. "Radio-ul hibrid este obligat sa fie un succes, deoarece indeplineste cerintele ascultatorului de maine prin combinarea radio-ului auto clasic cu internet-ul”, a declarat Martin Weiser, director al Driver Information Systems Volkswagen.

    Vizualizari: 2106
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »