rss

VW demareaza un nou proiect pentru masini mai bune si mai ietfine

  1. 01/02/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: proiect, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen a anuntat un nou proiect de cercetare, ce poarta numele AVILUS, al carui scop este acela de a proiecta masini mai bune si mai ieftine in viitor. Acest proiect, initiat de catre Volkswagen si Virtual Techniques Innovation Alliance (IA VT), va solicita participarea mai multor specialisti care lucreaza pentru constructorii de masini, producatorii de aeronave, constructorii de vapoare si pentru constructorii de fabrici si masinarii. Volkswagen vrea ca atributele aeronavelor sau vapoarelor sa se regaseasca pe viitoarele masini.

     

    Werner Schreiber, presedintele diviziei de cercetari Volkswagen Virtual Technologies si sef al proiectului AVILUS, a declarat ca acest proiect, care este primul din lume, cauta sa foloseasca abordari inovatoare pentru a crea “un lant de procese continue, incepand de la stadiul de dezvoltare pana la serviciile post-vanzare."

    In acest moment sunt multe programe de design in curs de desfasurare, dar ceea ce il face pe acesta diferit este ca inginerii vor putea sa experimenteze si sa se ocupe de creatia lor atat in interior, cat si in afara.

    Vizualizari: 1757