rss

Volkswagen Amarok, in premiera la Targul Super Pescar

  1. 10/09/2010
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Romania, volkswagen amarok, vw touareg
    Vezi toate fotografiile (1)

    Inainte de lansarea oficiala in Romania, MIDOCAR  prezinta in avanpremiera modelul Volkswagen Amarok, in cadrul editiei de toamna a targului Super Pescar 2010. Pentru publicul din Romania, aceasta este prima ocazie in care va putea admira vedeta anului 2010 a marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

    Targul se va desfasura in perioada 9 – 12 septembrie 2010, in cadrul Complexului Romaero Baneasa. In fiecare zi de program a targului, la standul MIDOCAR va fi expus primul pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, modelul Amarok , dar si noul model Volkswagen Touareg.

    Targul Super Pescar este un eveniment dedicat pasionatilor de pescuit si de vanatoare, dar si de alte activitati desfasurate in aer liber. Modelele prezentate la standul MIDOCAR, Volkswagen Amarok si Volkswagen Touareg, sunt construite pentru a face fata cu succes experientelor off-road.

    Vizitatorii sunt asteptati de joi pana sambata, intre orele 10.00-18.00, si duminica, in intervalul orar 10.00-16.00. Consilierii MIDOCAR vor fi prezenti pe toata durata targului pentru a va putea oferi mai multe informatii despre cele doua modelele expuse.  

    Infiintat in 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen de pe piata din Romania. In prezent MIDOCAR este dealer & service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (pre-vanzare si post-vanzare) pentru marcile comercializate.

    Totodata, MIDOCAR comercializeaza autovehicule de ocazie, sub marca Weltauto. Activitatea se desfasoara in Bucuresti in cele doua locatii MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan si in orasul Buzau, la MIDOCAR Buzau.

    Vizualizari: 4387
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »