rss

Noul VW Jetta va avea si versiune hibrid

  1. 21/06/2010
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Jetta, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul auto german Volkswagen planuieste dezoltarea unei versiuni hibrid a modelului Jetta. Dupa ce a prezentat imaginile noului Jetta, model cu modificari ce-i permit sa se pozitioneze ca un model de sine statator la fel ca CC si Tiguan, Toscan Bennett, manager produs VW, a declarat  ca Jetta hibrid ar putea fi lansat in 2012.

    Oficialul a declarat ca producatorul german ia in serios “electrificarea automobilelor”. El a precizat de asemenea ca, VW are in planuri dezvoltarea acestui segment de multa veme.
    Datele initiale indica faptul ca hibridul Jetta ofera  o economie de combustibil mai buna decat orice alt model din clasa sa. Preturile speculate de presa internationala se inscriu in jurul valorii de aproximativ 16.000 dolari.

    Noul VW Jeta a fost lansat la New York, locatie aleasa de producatorul german in incercarea de a se face mai vizibil pe piata americana si de a-si tripla vanzarile in Statele Unite pana in 2018. In Europa, noua versiune VW Jetta va fi lansata, cel mai probabil, anul viitor cu o serie de modificari minore in comparatie cu versiunea pentru piata americana.

    Sedanul se va baza in continuare pe platforma modelului Golf, insa va avea un ampatament cu 7 cm mai mare si o lungime crescuta cu 9 cm.  Interiorul va avea o linie distinctiva fata de versiunea precedent si va beneficia de noi elemente, precum sistem de navigatie cu touchscreen.

     

    Vizualizari: 2752