rss

Volkswagen se aliaza cu Indomobil

 1. 14/05/2009
 2. Categoria: VW
 3. Tags: Indomobil, Touran, Volkswagen, Vw
  Vezi toate fotografiile (1)

  VW va asambla modelul Touran si in Indonezia, incepand de anul acesta. Cel mai mare constructor european, Volkswagen, a facut astfel un prim pas in strategia de expansiune in Asia de Sud Est, prin alianta cu Indomobil Group.

  La fabrica Indomobil, Volkswagen va asambla modelul Touran din seturi pre-asamblate. Capacitatea initiala este de cateva sute de Touran-uri, care va creste insa gradat. Volkswagen a declarat ca o productie de serie a acestui model in Indonesia ar putea incepe in 2012.

  Indomobil este cea mai mare companie auto a Indoneziei, si "parinte" al importatorului Volkswagen in tara, PT Garuda Mataram Motor. VW comercializeaza in prezent SUV-ul compact Tiguan, SUV-ul Touareg si hatch-ul performant Golf GTI in Indonesia.

  Piata auto indoneziana este in plina crestere, dupa ce in 2008 vanzarile de masini noi au urcat pana la valoarea de 500,000 de unitati, de la 435,000, in 2007. Asia de Sud-Est ofera oportunitati de crestere “enorme”, astfel VW doreste sa comercializeze o gama mai larga de masini, printre care si modele ale brandurilor Skoda, Audi, Volkswagen Commercial Vehicles, se anunta intr-un comunicat al constructorului german.

  Vizualizari: 1555
  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 6.850 EUR, An: 2012, Kilometri: 168.850 detalii »

  Toate anunturile »