rss

VW a lansat pick-up-ul Saveiro

  1. 25/08/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Chevrolet Montana, FIAT Strada, Gol, Saveiro, Vw
    Vezi toate fotografiile (7)

    America de Sud este un teren deosebit de propice pentru oricine are de oferit un pick-up compact, ieftin si capabil, iar Volkswagen se lauda aici cu o traditie destul de lunga prin Saveiro – o camioneta “light”, construita pe platforma tehnica a lui Gol (cea mai bine vanduta masina din Brazilia si Argentina).

    Acum, producatorul din Wolfsburg isi imbie clientii cu o noua generatie a acestui model, ce va intra in competitie directa cu Chevrolet Montana si FIAT Strada.

    Desenat si construit in Brazilia, noul Saveiro are un look modern, corespunzator liniei trasate de catre cele mai noi aparitii Volkswagen; in plus, in cea mai dotata dintre cele trei versiuni de echipare – Base, Trend si Trooper – putem vorbi chiar despre o oarecare noima premium.

    La nivel tehnic lucrurile nu sunt atat de spectaculoase, clientii latino-americani avand la dispozitie doar doua versiuni ale aceluiasi agregat de 1,6 litri: cea pe benzina de 101 CP si cea pe etanol de 104 CP. Noroc ca nici pretentiile nu sunt foarte mari.

    Vizualizari: 2931