rss

VW Fest a incheiat a treia editie

  1. 22/07/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: fest, Scirocco, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    In acest weekend a avut loc cea de a treia editie a VW Fest, cel mai important eveniment dedicat comunitatii posesorilor si pasionatilor de automobile marca Volkswagen din Romania. Volkswagen, alaturi de cele mai importante doua canale online ale comunitatii vwfest.ro si vwforum.ro au reunit in data de 18 iulie 2009 peste 100 de automobile Volkswagen in parcarea Galeriilor Orizont 3000 din Brasov.

    La eveniment au participat reprezentanti ai comunitatii Volkswagen din majoritatea nucleelor de fani din Romania. Acestia au fost rasplatiti prin intermediul premiilor decernate pentru trei categorii.
    Publicul care a luat parte la eveniment a fost invitat sa voteze masina preferata, urmand ca mai apoi sa fie configurat topul celor mai populare masini ale VW Fest 2009.

    Trei locuri au fost alocate si pentru celelalte doua categorii de premii, „Cea mai accesorizata masina” si „Best Car of the Show”. Premiile au inclus seturi de anvelope Continental, o vopsire gratuita in reteaua de service-uri Volkswagen si premii speciale oferite de Porsche Bank alaturi de janta.ro.

    Asa cum anuntasera, organizatorii au expus in premiera VW Scirocco in versiunea R Line, alaturi de care a putut fi admirat si noul Polo sau VW Golf GTI.

    A urmat apoi si o cursa cu biciclete si concursul prin care echipe de cate 2 persoane au reprodus intocmai sigla Volkswagen.

    Petrecerea de dupa evenimentul propriu-zis  a avut loc seara, de la ora 21:00 in City Club si a oferit drept supriza membrilor comunitatii voucherele care le permit sa cumpere piese de origine din reteaua Volkswagen cu reducere de 10%.

    Vizualizari: 1356
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »