rss

Noul VW Touareg va fi mai mare, mai usor si mai ieftin

 1. 21/05/2009
 2. Categoria: VW
 3. Tags: SUV, Touareg, Volkswagen, Volkswagen Touareg, Vw
  Vezi toate fotografiile (1)

  Viitoarea generatie a SUV-ului VW Touareg, care se afla in plin proces de dezvoltare, va suferi modificari importante comparativ cu actualul model, urmand sa cantareasca mai putin cu 220-270 kg si sa aiba sapte locuri. In plus, va fi si mai ieftin.

  Spre exemplu, reducerea masei totale a masinii se va traduce prin performante superioare ale motorului comparativ cu cele ale actualului Touareg ceea ce, in cazul unui SUV de mari dimensiuni, are un rol extrem de important. Daca se stie deja ca noul VW Touareg va cantari in jur de 2.300 kg, in schimb, specificatiile tehnice sunt tinute deocamdata secret.

  De asemenea, inginerii germani vor mari si gabaritul SUV-ului pentru a mari spatiul la interior si chiar posiblitatea montarii unui al treilea rand de scaune. Dar, avand in vedere ca diferentele la acest capitol vor fi minore, aceste scaune vor fi destinate, foarte probabil, copiilor. Din punct de vedere vizual, noul Touareg va prelua majoritatea liniilor si detaliilor de design de pe fratele mai mic din gama 4x4, VW Tiguan.

  Cea mai importanta schimbare pe care o va aduce noul Touareg va fi pretul, care va fi extrem de competitiv sustin cei de la VW. Nu stim cat de ieftina va fi viitoarea generatie, insa ca sa va faceti o idee, pe piata romaneasca actualul Touareg are un pret de baza de 32.246 euro.

  Un amanunt la fel de important este faptul ca Volkswagen va introduce ceva mai tarziu si o versiune hibrida a noului sau SUV, insa si in acest caz nu avem la dispozitie nici un detaliu.

  Vizualizari: 2695